Stihl

De E modellen van de stihl zuigers worden automatisch via het electrische gereedschap in en uitgeschakeld en zijn door de omvangrijke standaard uitrusting voorbereid op vele reinigingstaken.
Detailoplossing zoals een houder voor toebehoren en een netkabelhouder, zorgen ervoor dat u uw toebehoren altijd onder handbereik hebt en dat alles goed is opgeruimd
krachtige kleine kettingzaag voor gelegenheidsgebruik.
Kies voor de ideale basismachine met handgreep en vervolgens zijn er tal van aanbouwmogelijkheden. Van bosmaaier tot stokheggeschaar. En van bodemcultivator tot kantensnijder. Maar ook stokkettingzagen en  bezemrollen zijn mogelijkheden.
Op bijgaande foto's enkele features van deze heggescharen.
stihl mse 200 cbq kettingzaag
De stihl modellen MSE 140 / 160 / 180 met 1400 watt 1600 watt en 1800 watt
De stihl ms 260 in verschillende uitvoeringen met o.a.
STIHL KETTINGZAAG MS 660
DE STIHL MS 880 KETTINGZAAG IS EEN ECHTE KRACHTPATSER
DE STIHL MS 192T EN MS 200T TOPHENDELZAGEN DE BESTE OP DE MARKT
DE STIHL MS 200 IS EEN AFGELEIDE VAN DE TOPHENDELZAAG MS 200T
DRIE KETTINGZAGEN VAN STIHL IN DE MIDDENKLASSE:
KLEINE STIHL HOGE-DRUK-REINIGERS
DE RE 142 EN RE 162 ZIJN DE KLEINE KRACHTPATSERS VAN STIHL
ER ZIJN EEN AANTAL STIHL BOSMAAIER MODELLEN MET EEN ZGN. 4-MIX MOTOR.
DE KLEINE BOSMAAIERS VAN STIHL MET GROTE PRESTATIES
DIT ZIJN DE STIHL MIDDENKLASSE BOSMAAIERS MET EEN UITGEKIEND PAKKET VOOR DE PROFESSIONELE GEBRUIKER. * TRILLINGSDEMPERS IN DE OPHANGING * LUXE DRAAGGORDEL * PERFECTE FILTERTECHNIEK * ALLERLEI MONTAGE MOGELIJKHEDEN ZOALS DIVERSE MESSEN, MAAIKOPPEN, BEITELBLADEN, ETC.
DE KRACHTPATSERS ONDER DE BOSMAAIERS

Viking

Deze Viking zitmaaier heeft:
Deze machine heeft:
Deze nieuwe viking zitmaaier heeft:
Neem plaats en verricht zo een deel van w werkzaamheden in de tuin met deze wendbare zitmaaier. Deze viking zitmaaier is bedoeld voor gazons tussen 1000/ en 3000 m2 en dankzij de compacte constructie en het vrije zicht aan de voorkant zijn deze maaiers ook op terreinen met weinig ruimte door bomengroei vlot onderweg. Dit wordt bij de MR 345 ondersteund door een comfortabele 5/traps transmissie en bij de MR 585 met een hydrostatische aandrijving
Overal waar grotere percelen worden gecultiveerd zijn de viking motorhakfrezen onontbeerlijk. Deze zijn uitgevoerd met krachtige Briggs and Stratton motoren en een vooruit en achteruitversnelling en weten goed van aanpakken. De slanke constructie en de wendbaarheid van deze apparaten komen vooral goed van pas bij het gebruik in dicht op elkaar groeiende gewassen op lichte en middelzware bodemsoorten.
Door de keur aan electro en benzinemotoren en de verschillende snijbreedten kunt u uit de nieuwe viking 4-serie de juiste maaier vinden voor uw tuin. Alle modellen hebben het gemakkelijke starten, het luchtgeleidingssysteem voor het juist maaien, een grote opvangcapaciteit en de op 7-niveaus verstelbare snijhoogte gemeen.  Tevens hebben alle modellen een kunststof maaidek.
Ongeacht of U nu een electro- of benzinemodel aanschaft, de 5-serie komt snel en eenvoudig op gang. Electronische start of de startautomaat `ready start`zorgt voor een comfortabele start. Met de vario-aandrijving kan de snelheid via een hendel op de bedieningsconsole traploos aangepast worden. En ook alle andere handgrepen, hetzij bij het instellen van de snijhoogte, hetzij bij het ledigen van de grasopvangbox, werken bij de 5-serie bijzonder licht.
Alle modellen binnen de 650 serie hebben een aluminium maaidek en 48 cm maaibreedte. Uitgevoerd als standaard met een 6 pk Briggs ready start motor en 1 traps versnellingsbak kost deze 829.00 euro.. Varierend met diverse modellen motoren, vario drive en meskoppelingen kan de prijs oplopen to 1139,00 euro voor het topmodel MB 650 KS. 
Voorzien van de laatste Briggs and Stratton dov motoren of kawasaki. Accessoires als ready start, vario-drive, 3-traps versnellingsbak, mulchen en meskoppeling zijn allemaal mogelijk op deze machines.
De grasmaaiers uit deze serie bewijzen elke dag weer waarom zij tot de elite behoren, want er is bijna geen andere grasmaaier die op het gebied van vermogen, robuustheid en ergonomie meer biedt. De sterke kawasaki motoren met een uitstekend startgedrag en een hoog koppel zorgen voor een fantastisch maairesultaat.  Als standaard op de machines zijn # in hoogte verstelbare en zijwaarts zwenkbare duwboom # duwboom tevens in 3 hoogtes verstelbaar # messenremkoppeling # 80 liter grasopvang # centrale snijhoogteverstelling # wielaandrijving met 3 snelheden # degelijke aluminium maaidekken.
Grasmaaiers uit de 8-serie overtuigen over de gehele lijn met eigenschappen die voor het proffessionele gebruik bepalend is. Enorm vermogen, extreem wendbaar, eenvoudige bediening, innovatieve details, extreme robuustheid en uiterst ergonomisch werken zijn hier in een premiumapparaat gecombineerd. Door de lange duwboom, de directe overbrenging van de kracht naar de behuizing en de gunstige ligging van het zwaartepunt is de MB 858 ondankt zijn afmetingen en kracht uitermate goed manoeuvreerbaar.
Voor een ecologisch verantwoord en tegelijkertijd comfortabel tuinonderhoud - het mulchen - zijn er robuuste specialisten die op gazons tot 1500 m2 hun kunsten tonen. Dankzij de compacte constructie en het lage gewicht maaien en mulchen deze maaiers het gazon eenvoudig en precies. Naast het precies maaien van randen verdelen deze maaiers het maaigoed fijn versnipperd op de bodem, die daardoor vocht en waardevolle voedingsstoffen terugkrijgt. Machines zijn uitgevoerd met 3- of 4 wielen, met of zonder aandrijving.
Speciaal op plekken waar minder vaak wordt gemaaid - bijvoorbeeld op gazons in boomgaarden en met hoog gras, glooiingen en bermen en in grotere particuliere tuinen met wildgroeizones - voelt de gazonmaaier voor hoog gras MB 6RH zich thuis.
De electro hakselaars kennen volgende varianten.
De GB 370 heeft een grote rechte trechter voor het hakselen van plantenresten en takken.  De GB 370S heeft een grote schuine trechter voor het versnipperen van dikkere takken tot 45 mm.  Moeiteloos en zonder veel terugslag dankzij zelfintrekkend mechanisme

Ballario Houtklovers

Nieuwe Ballario klover welke verticaal en horizontaal ingezet kan worden.

Briggs & Stratton Power Products

* max druk 166 bar * 7,6 ltr/min * briggs quantum motor * 30 kilo * roestvrijstalen zuigermateriaal
Deze reiniger heeft:
Professionele h.d. reiniger uit het power products programma met:
Wat moet U weten van deze h.d. reiniger:
Doet U zelf het onderhoud van Uw Briggs & Stratton motor van de gazon- of zitmaaier. Wij bieden U hiervoor complete service kits.
Generator van briggs & stratton power products met:
Handy Gen 3500L met:
De Pro Classic met:
De Pro Max serie bestaat uit de:
Ideaal voor op de camping of op de boot:
Pomp met grote capaciteit:
Krachtpatser met:
Ook is er een serie diesel generatoren van briggs & stratton leverbaar.
De naam proweld zegt eigenlijk al genoeg:

Diverse Gazon- en Zitmaaiers

CUB CADET COMPAC TREKKER MET:
CUB CADET TRANSPORTER MET:

Eliet Machines

De eliet e 750  verticuteermachine heeft volgende specificaties:
De eliet e 501 verticuteermachine heeft volgende specificaties:
eliet chrono versnipperaar met volgende specificaties:
De eliet minor heeft volgende specificaties:
De eliet maestro versnipperaar heeft volgende specificaties:
De eliet prof 4 versnipperaar heeft volgende specificaties:
De eliet super prof 2000 heeft volgende specificaties:
De eliet mega prof versnipperaar heeft volgende specificaties
De eliet ultraprof heeft volgende specificaties:
ELIET TRUCKLOADER BLADZUIGER.
KAN UITGEVOERD WORDEN MET HONDA OF BRIGGS & STRATTON MOTOR

Honda Motoren/Europower Generatoren

De Honda GC 190 kan als vervangingsmotor geleverd worden
Honda GCV 190 gazonmaaier motor
De GX 120 is een industriemotor welke op veel verticuteermachines e.d. voorkomt
De Honda GX 610 is een motor met zgn. horizontale krukas en met twee cilinders
De GXV 620 met verticale krukas en twee cilinders is een zitmaaier motor.
Aggregaat met: * honda GX 160 motor * frame     * 5,5 pk

Hustler Zero Turn Automower

De Hustler zero turn maaiers zijn er in de Fastrak series en de Hustler Z.
Deze uitvoering heeft: * zero turn besturing * 143 cm maaidek * 20 pk yanmar diesel * tandem pomp voor bediening van besturing * 2 wiel motoren * 23 km per uur rijsnelheid * maaihoogte van 2.5 tot 13 cm * 55 liter tankinhoud * weegty 535 kilogram * stootrand van het maaidek is 13 mm dik * heeft 3 jaar garantie op mes-assen en zwenkwiellagers * heeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie  * heeft levenslange garantie op frame en stootrand van het maaidek * en als laatste heeft deze machine een anti lekkage garantie van de hydraulische verbindingen

Limpar Motorbezems

Model 82 heeft: * standaard briggs motor * 80 cm werkbreedte * extra leverbaar honda motor * extra vuilcontainer * vario aandrijving * duwboom in hoofte verstelbaar * complete vrijloop van de wielen * rijsnelheid van 2,7 - 3,5 km/h
Model 102 heeft;
De limpar radiaal bezem is leverbaar:
Limpar leverd ook:

Muck-Truck

De Muck-Truck heeft:
Met de Muck-Truck zijn diverse aanbouwunits leverbaar:

Westerman Machines

westerman 650 uitgevoerd met: * 12 volts aandrijving * links en rechts draaiende bezem * 65 cm werkbreedte * inclusief lader * meerprijs voor opvangcontainer aan zijkant welke aangedreven door borstel
westerman mbr 800 uitgevoerd met: * briggs & stratton motor * links en rechts draaiend door dubbele v-snaar aandrijving * ideaal ook voor kuilvoer voor vegen
westerman mar 800 uitgevoerd met: * 12 volts accu * 80 cm borstel * links en rechts om draaiend

Zitmaaier Accesoires

maar ook zijn er:
agrifab kunstmeststrooiers zijn er in:
we hebben diverse agrifab machines op voorraad  zoals: