194443

M.b.v. de  Eggers dynamometer  testen we het vermogen van de trekkers. 
Door regelmatig iedere trekker te testen via deze methode krijgen we een beeld  hoe de conditie van de trekker is door de jaren heen. Per jaar kun je dan de toestand vergelijken met voorgaande jaren. 

De fabrieksspecificaties e.d. zijn terug te vinden op www.bp.commaar ook kunt U hier zien wat de beste olie is voor Uw trekker of machine.

De dynamometer is mobiel en kan eventueel ook op locatie gebruikt worden. 

Zoals de sticker op de dynamometer al laat zien worden we op smeermiddelen gebied ondersteund door BP.

In de landbouw is BP toonaangevend. 

In de laatste jaren zijn de zgn. Terrac-olieen van BP sterk uitgebreid met nieuwe aanvullingen.  Immers motoren vragen steeds meer van de olie. 

194444
194457

Via een centrale afzuiging worden de uitlaatgassen afgezogen en naar buiten geblazen. 
De hydraulische arm kan boven of over de uitlaat geplaatst worden

Binnen het bedrijf hebben we een SKL-keurmeester en kunnen we binnenkort een volgende stap nemen tot erkend SKL keurstation. Echter de wetgeving op het gebied van keuren is nog steeds erg wazig en wordt er niet aangegeven waar een trekker op gekeurd moet worden.

Wat wel verplicht is natuurlijk is dat ieder werktuig of trekker volgens de zgn. Arbo richtlijnen en volgens het wegenverkeers reglement gekeurd dient te zijn. 

Dit wordt dan gedaan door onze VCA keurmeester

194458
194459

De laptop is tegenwoordig niet meer weg te denken in de Land- en tuinbouw. 

Of het nu is om gegevens van de trekkerkeuring op te slaan of een powershift opnieuw te calibreren.  Maar ook is de laptop nodig bij het uitlezen van de electronische hef of voor het programmeren van een automower (maairobot).